DAG 5 - Reisverslag uit Dordrecht, Nederland van Aysin - WaarBenJij.nu DAG 5 - Reisverslag uit Dordrecht, Nederland van Aysin - WaarBenJij.nu

DAG 5

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Aysin

13 Mei 2008 | Nederland, Dordrecht

vandaag was het ook een gezellige dag.
we gingen naar de spaanse les en daarna gingen we met Lupita en Siloue naar de winkelcentrums van Colima.

samen met Sarina gingen we shoppen het was egt gezellig.

daarna waren we thuis en gingen we als het goed is ook nog eens uit eten tacoos gegeten en ze waren best wel lekker.

Jah sorry ik ben al 4 dagen niet op pc geweest dus ik weet niet meer wat we allemaal gedaan hebben.
ja ik weet het wel maar niet meer welke dag enz.

xXx aysiin adiooos..

• 15 Mei 2008 - 11:14

Nelleke:

Hoi allemaal,
    Leuk om wat van jullie te horen, behalve dan zo nu en dan ziek zijn, hebben jullie het goed naar je zin daar. Leuke dingen doen en zo. Ik ben ook wel benieuwd naar de kinderen, doen jullie daar ook leuke dingen mee?
    En hoe reageren ze op jullie?
    Ik denk dat Michel ondertussen is gearriveerd.doe hem de groetjes enne.....maak het hem niet te moeilijk he?
    Geniet nog van jullie dagen daar in mexico.
    groeten van nelleke, die ook wel een beetje bruin is geworden hoor, in de vakantie!